Shark Beperkte garantie van twee (2) jaar

Wanneer een consument in de Europese Unie een product koopt, krijgt hij/zij wettelijke rechten met betrekking tot de kwaliteit van het product (uw wettelijke rechten). U kunt uw winkelier aan deze rechten houden. Bij Shark® hebben wij echter zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten, dat wij fabrieksgarantie van twee jaar geven. Deze voorwaarden hebben alleen betrekking op onze fabrieksgarantie - uw wettelijke rechten blijven onaangetast.

De onderstaande voorwaarden beschrijven de vereisten en omvang van onze garantie. Zij hebben geen invloed op uw wettelijke rechten of de verplichtingen van de verkoper van het product en uw overeenkomst met hen.

Shark®-garantie

Uw Shark ventilator vergt een flinke investering. Uw nieuwe ventilator moet het zo lang mogelijk goed doen. De garantie bij het apparaat is een belangrijke indicator en laat zien hoeveel vertrouwen de fabrikant in zijn product heeft en in de kwaliteit hiervan.

Ieder apparaat van Shark wordt geleverd met garantie op de onderdelen en werkzaamheden. U vindt online ondersteuning op sharkclean.eu.

Hoe registreer ik mijn Shark-garantie?

U kunt uw garantie binnen 28 dagen na aankoop online registreren. Om tijd te besparen, heeft u de volgende informatie over uw product:

Datum van aankoop product (aankoopbewijs).

Bezoek sharkclean.eu om online te registeren BELANGRIJK:

• De garantie dekt uw Product gedurende 2 jaar vanaf de datum van aankoop.

• Bewaar altijd het aankoopbewijs. Wilt u gebruik maken van uw garantie, dan hebben wij het aankoopbewijs nodig om te controleren of de versterkte informatie correct is. Als u geen geldig aankoopbewijs kunt overleggen, zal uw garantie komen te vervallen.

Wat zijn de voordelen van het registreren van mijn gratis Shark garantie?

Als u uw garantie registreert, hebben wij uw gegevens bij de hand, in het geval wij contact met u op moeten nemen.

de hoogte worden gehouden over nieuwe technologieën en productlanceringen van Shark®. Als u uw garantie online registreert, krijgt u onmiddellijk een bevestiging dat wij uw gegevens hebben ontvangen.

Hoe lang krijg ik garantie op een nieuw apparaat van Shark?

Vanwege ons vertrouwen in ons ontwerp en onze kwaliteitscontrole heeft uw nieuwe Shark product een garantie van in totaal twee jaar.

Wat wordt er door de gratis garantie van Shark gedekt?

Reparatie of vervanging van uw Shark-apparaat (naar beoordeling van Shark), inclusief alle onderdelen en arbeid. De garantie van Shark is een aanvulling op uw wettelijke rechten als klant.

Wat wordt er door de gratis garantie van Shark niet gedekt?

  1. Normale slijtage van aan slijtage onderhevige onderdelen

(zoals accessoires), vallen niet onder deze garantie. Vervangingsonderdelen zijn te koop op sharkclean.eu

  1. Schade veroorzaakt door foutief gebruik, misbruik, achteloos handelen, het niet uitvoeren van het vereiste onderhoud of schade door een onjuiste behandeling tijdens het transport.
  2. Schade veroorzaakt door niet door Shark geautoriseerd onderhoud.

Waar kan ik originele onderdelen en accessoires van Shark kopen?

Onderdelen en accessoires van Shark zijn ontworpen door dezelfde ingenieurs die uw Shark ventilator hebben ontworpen. U vindt een uitgebreid assortiment Sharkonderdelen, -vervangingsonderdelen/-accessoires voor alle apparaten van Shark op sharkclean.eu

Houd er rekening mee dat schade veroorzaakt door het gebruik van niet-originele Shark-reserveonderdelen mogelijk niet door uw garantie wordt gedekt.